Onze voorwaarden en privacy

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de algemene voorwaarden van Zeepfabriek Suver. Wanneer je een bestelling plaatst geef je als klant aan hiermee akkoord te gaan. Zeepfabriek Suver heeft het recht om de algemene voorwaarden ten allen tijde en zonder vooraankondiging aan te passen.

Bedrijfsgegevens

Zeepfabriek Suver
Humaldawei 32A
9131 ER Ee

Telefoon: 06-12021743
Email: info@zeepfabrieksuver.nl
Website: www.zeepfabrieksuver.nl

KvK 69349045
Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag 9.00 – 14.00 uur

Bestellen en betalen

De prijzen van alle producten in onze webshop zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten. Zeepfabriek Suver heeft het recht om prijzen ten alle tijde te wijzigen. De nieuwe prijzen zullen in dat geval niet doorgevoerd worden voor bestellingen die al zijn geplaatst.

Bij bestellingen vanuit het buitenland zullen eventuele heffingen voor rekening van de klant zelf zijn.

De betaling van je bestelling gaat zonder extra kosten via iDEAL.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je via je email een bevestiging. Wanneer je na 24 uur nog geen bevestiging hebben gekregen, neem dan contact met ons op.

Tijdens het bestelproces kun je in het veld “Bestelnotities” aangeven of (een gedeelte van) je bestelling een cadeautje is.

Verzending

We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verzonden is ontvang je een email. In deze mail staat een Track & Trace-code vermeld waarmee je je bestelling kunt volgen.

Mocht je je bestelling op een ander adres willen laten bezorgen dan kun je dat aangeven tijdens het bestelproces.

Wanneer je bestelling bij ons terugkomt omdat het niet afgeleverd kan worden door de postbezorger (bijvoorbeeld omdat je een onjuist adres hebt doorgegeven), zullen we contact met je opnemen. Tegen betaling van verzendkosten kunnen we het pakket nogmaals verzenden.

Zeepfabriek Suver is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending. We zullen in dat geval ons best doen om een gepaste oplossing te vinden.

Onze zepen kunnen t/m 10 stuks per brievenbuspost verstuurd worden. Bij een bestelling boven de 40 euro zijn de verzendkosten gratis.

Op afspraak kun je je bestelling ook ophalen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Aansprakelijkheid

Onze zepen worden door ons met de hand gemaakt. Daardoor kunnen de zepen qua kleur en gewicht van elkaar afwijken en zien ze er mogelijk enigszins anders uit dan op de foto’s op de website.

Zeepfabriek Suver is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik. Onze producten zijn niet geschikt voor consumptie.

Wanneer je nog nooit eerder zeep met etherische olie hebt gebruikt, of als je een gevoelige huid hebt, raden we je aan om de zeep eerst te testen op een klein stukje van je huid. Raadpleeg altijd je huisarts bij huidklachten.

Retourneren

Onze zepen kunnen niet worden geretourneerd. Zeephouders kunnen wel geretourneerd worden; dit kan binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten. Alleen ongebruikte producten in de originele staat kunnen we terugnemen. Voordat je een bestelling terugstuurt ontvangen we graag een email van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, zal het bestelbedrag binnen 7 dagen op je bankrekening worden overgemaakt.

Foto's en teksten

De foto's die geplaatst zijn op onze website zijn gemaakt door Anouk Wubs Photography, Fotografie Marijke en onszelf. De foto’s en teksten op deze website mogen alleen met toestemming gebruikt worden, ter promotie van Zeepfabriek Suver. De foto’s en teksten mogen niet gewijzigd of aangepast worden.

Wederverkoop

De producten van Zeepfabriek Suver mogen alleen in de originele verpakking worden doorverkocht. Mocht je als ondernemer geïnteresseerd zijn in wederverkoop, neem dan contact met ons op via info@zeepfabrieksuver.nl.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen, opmerkingen of een klacht? Neem gerust contact op met ons, we helpen je graag en denken graag met je mee.

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.


Privacy verklaring

Zeepfabriek Suver is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Zeepfabriek Suver
Humaldawei 32A
9131 ER Ee
06-12021743

info@zeepfabrieksuver.nl

Jouw persoonsgegevens

Zeepfabriek Suver verwerkt de volgende gegevens van jou:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Deze gegevens worden verkregen doordat je die aan ons verstrekt wanneer je een bestelling plaatst, tijdens een telefonisch gesprek, in correspondentie of door het aanmaken van een account op onze website.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Zeepfabriek Suver heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op, dan wordt deze informatie door ons verwijderd.

Met welk doel verwerken wij jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden door Zeepfabriek Suver voor de volgende doeleinden gebruikt:

  • Het afhandelen van je betaling (bij derde partij Mollie voor het verwerken van de betaling)
  • Je te kunnen bellen of emailen indien dit nodig is
  • Je te informeren over wijzigingen van onze producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om je bestelling bij je af te kunnen leveren
  • Het analyseren van jouw gedrag op de website. Hiermee kunnen wij onze website verbeteren en onze producten en diensten afstemmen op jouw voorkeuren
  • Het verwerken van gegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, bijvoorbeeld voor het indienen van de belastingaangifte.

Jouw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens

Wij verkopen jouw gegevens niet door aan derden en zullen deze alleen verstrekken wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Zeepfabriek Suver blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Zeepfabriek Suver gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wij gebruiken het programma Google Analytics voor analyse van bezoek aan onze website.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde, organisatie te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid, of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een mail naar info@zeepfabrieksuver.nl.

Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Zeepfabriek Suver neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons.

 

Buy now